تکنیک های اصلی چاپ در صنعت بسته بندی را می توانیم در 5 گروه قرار دهیم.
اما سوالی که برای هر مشتری به وجود خواهد آمد، این است که کدام روش بهتر است؟
چاپ بسته بندی ها را می توان در مباحث گسترده ای شرح داد. اما لازم است قبل از هر چیزی در مورد انواع روش های چاپ و نوع کاربردی که دارا هستند، اطلاعاتی کسب کنید.
دقت داشته باشید که آشنایی با مزایا و معایب هر روش و تکنیک چاپ، می تواند به شما در انتخاب بهترین و مناسب ترین روش، کمک به سزایی داشته باشد.
5 تا از تکنیک های اصلی چاپ در صنعت بسته بندی را می توانیم به شرح ذیل بیان کرد که عبارتند از:
1. لیتوگرافی که با عنوان لیتو یا افست مشهور است.
2. فلکسوگرافی که آن را به صورت فلکسو بیان می کنند.
3. چاپ دیجیتال
4. روتوگراور که به گراور معروف شده است.
5. سیلک اسکرین که آن را اسکرین می نامند.
این 5 تکنیک اصلی را به خاطر داشته باشید زیرا می تواند در انتخاب بهترین روش برای شما کارساز باشد. همچنین لازم است در ادامه به بیان مزایا و معایب روش های فوق و در کل به معرفی آن ها بپردازیم. زیرا در این صورت، شرایط بهتری برای شما فراهم خواهد شد.
معمولا از این روش به منظور چاپ بر روی انواع کارتن های تاشو استفاده می کنند. یا به تولید لیبل هایی می پردازند که به لیبل لیتو معروف است.بالاترین تقاضای چاپ برای این روش است.
از مهم ترین مزایای متد لیتو یا افست می توانیم موارد ذیل را نام ببریم که عبارتند از:
1. کیفیت چاپ فوق العاده بالا
2. کیفیت فوق العاده عالی در چاپ های بیش از 4 رنگ
3. محصول نهایی را می توان به منظور خوش رنگ و جذاب تر شدن آن، روکش تخصصی کرد. در این صورت از یک بسته بندی مات و مخملی یا بسیار براق برخوردار خواهد شد.
4. طرح هایی که با استفاده از این متد تولید شده اند، گرادیان رنگ در آن ها، آشکار و قابل تشخیص نیست.
در مورد معایب این روش هم باید بدانید که برای مقرون به صرفه بودن، باید بسته بندی های خود را در تیراژ بالا چاپ کنید.
از این روش بیشتر در چاپ پوشه های استندآپ و کارتن هایی که از مقوای موج دار ساخته شده اند، استفاده می شود. از مهم ترین مزایای این روش هم می توانیم به هزینه چاپ پایین و تحویل سریع آن اشاره کنیم. در معایب این روش، می توان به کیفیت چاپ پایین تر آن نسبت به افست نام برد. در واقع کیفیت تصویر جالبی را دریافت نمی کنید.
از این روش در چاپ انواع لیبل، کارتن های تاشو، بسته های انعطاف پذیر و مقواهای موج دار استفاده می نمایند. کیفیت چاپی برابر با لیتو دارد. هزینه چاپ پایین است و سفارشات در سریع ترین زمان ممکن، آماده می شوند. هزینه چاپ در تیراژهای بالا، زیاد است. همینطور از جوهارهای متالیک هم نمی توان به درستی استفاده کرد.
در چاپ پوشه های استندآب و کارتن های تاشو کاربرد دارد. کیفیت چاپ بی نظیری را در آن مشاهده خواهید کرد. سفارش باید در تیراژ بالا ثبت شود زیرا هزینه ابزار اولیه بالا است. همچنین زمان آماده سازی سفارش هم طولانی می شود.
از روش سیلک اسکرین در چاپ انواع لیبل و هدایای تبلیغاتی استفاده می شود. هزینه چاپ در این مورد اندک است و می توان آن ها را در تیراژ پایین هم چاپ نمود. این روش از لیتوگرافی کندتر است. ظاهر تمیزی ندارد و کیفیت تصویر آن مناسب نیست. همچنین گزینه مناسبی برای چاپ در تیراژهای بالا نخواهد بود.
گروه فوق تخصصی شرکت های پِرگاس دِنیز ، همان طور که از اسمش بر می آید (تلاش پراِنشعاب) با توجه به نیاز های بازار و نیز پازل های باقی مانده برای تکمیل این گروه از سال ۱۳۸۸ شمسی ۲۰۰۹ میلادی، در ابتدا به صورت پروژه های پراکنده و سپس حرفه ای و تخصصی، به فعالیت های خود در این اقیانوس ژرف بی اِنتها (صنعت چاپ) و بسیار منشعب، ادامه داده و نیاز های صــنـعـت چــاپ را درک کرده و در حد توان خود قدمی برای رفع این کمبودها برداشته است.
همانطور که می دانید، از بین تمامی هدایای تبلیغاتی، سررسید به
اندازه های مختلف سربرگ کدامند؟ این سوالی است که شاید ذهن